Välkommen med på ett höstlovsprogram för familjer!


Tryck HÄR för att komma till skattkartan

Här är instruktionerna för skattjakten:

Du behöver en smarttelefon för att delta. Det enda du behöver göra är att följa länken som publiceras här på hemsidan och i facebookevenemanget lördag 17.10.2020.

Om länken krånglar kan något av dessa tipsen fixa problemet:

• GPS:en i din mobil behöver fri sikt till satelliter. Se till att du är utomhus på en öppen plats, bort från höga byggnader. Dimma och tjocka moln kan ibland orsaka problem.

• Om detta händer efter uppstart så ge din GPS:en några minuter att hitta tillräckligt många satelliter. Lägg mobilen där den har fri sikt mot himmelen och ha tålamod.

iPhone-användare: Om du fortfarande använder iOS 6 så kan en känd bugg vara orsaken. Uppdatera till iOS 7.

Android-användare: Se till att inställningarna för Platsåtkomst (GPS) är rätt: Öppna appen 'Inställningar'. Välj 'Platstjänster' och slå på både 'Wi-Fi nätverk' och 'GPS-satelliter' (namn och placering av inställningar kan variera).

Android-användare: Om GPS är på men du får ett "Platsåtkomst måste tillåtas..." meddelande när du uppdaterar sidan se då till att du inte har nekat åtkomst: Öppna meny-inställningarna när du tittar på meddelandet i webbläsaren: Välj 'Inställningar', 'Sekretess och säkerhet', 'Ta bort platsåtkomst' och sedan 'OK'.

 

Malax Ungdomsförening r.f.